Hibiscus Cheesecake
TM6 TM5

Hibiscus Cheesecake

4.4 (11 évaluations )

Ingrédients

Crust

  • 3 ½ oz unsalted butter, sliced, plus extra to grease
  • 7 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 2 tbsp sugar
  • ½ tsp baking powder
  • 1 pinch salt
  • 1 large egg

Hibiscus Water

  • ½ oz dried hibiscus flowers
  • 4 oz water
  • 3 tbsp sugar

Cheesecake Filling

  • 1 packet/envelope gelatin powder, unflavored
    ou 2 ¼ - 2 ½ tsp gelatin powder, unflavored
  • 2 tbsp water
  • 5 oz heavy whipping cream
  • 8 oz cream cheese, cut into pieces
  • 3 oz sugar
  • 1 tsp vanilla extract
  • 2 oz fresh raspberries, plus extra to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1782 kJ / 426 kcal
Protides
6 g
Glucides
40 g
Lipides
27 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives