Versions compatibles
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 gramů pohankové mouky, hladké
- 1 vejce
- 2 - 3 špetky soli
- 250 gramů vody
- vepřové sádlo, na smažení
- máslo, rozpuštěné, na potření
- 200 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
- vlašské ořechy, na podávání
- 150 gramů zakysané smetany, na podávání
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1746 kJ / 415.8 kcal
- Protides
- 17.2 g
- Glucides
- 20.8 g
- Lipides
- 29.8 g
- Fibre
- 1.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Falafel
1h
Lilkové rolky plněné mletým masem
55min
Dýňovo-cibulová galette se salátem Coleslaw
55min
Hummus s pečenou paprikou
5min
Pomerančový dresink s kari
5min
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
Pas d’évaluation
Houbový dip s vlašskými ořechy
5min
Jambalaya z quinoy
35min
Bramborové muffiny s parmazánem
1h 10min
Krémová polenta s pórkem
1h 5min
Fenyklové lodičky plněné kuskusem
1h
Špaldovo-pohankový chléb
1h 30min