Versions compatibles
Sałatka z wędzonym pstrągiem i sosem vinegret z mango
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g mango, dojrzałego, pokrojonego na kawałki
- 100 g oliwy z oliwek
- 30 g octu jabłkowego
- 1 szczypta soli
- 200 g liści szpinaku baby, świeżych
- 250 g pomidorków cherry, pokrojonych w ćwiartki
- 60 - 80 g filetów z pstrąga wędzonego, bez skóry, pokrojonych w 2-3 cm paski
- orzechy włoskie, łuskane, połówki, do dekoracji
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 1551 kJ / 371 kcal
- Protides
- 22.36 g
- Glucides
- 5.82 g
- Lipides
- 28.54 g
- Fibre
- 3.13 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Surówka z kopru włoskiego, selera i jabłka (TM5)
15min
Azjatycka surówka z krojonych warzyw (TM5)
15min
Carpaccio z gruszki z serem pleśniowym i orzechami (TM6)
15min
Surówka z kopru włoskiego, selera i jabłka (TM6)
15min
Sos do potraw z grilla
15min
Sałatka z truskawkami, burratą i bazyliowym pesto (TM6)
20min
Spaghetti z cukinii z sosem bolognese (TM5)
40min
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6)
10min
Sałata z sosem winegret
5min
Sos winegret z olejem z suszonych pomidorów
5min
Sos winegret
5min
Sałatka Cezar
50min