Broccoli and Cheese Stromboli
TM6 TM5

Broccoli and Cheese Stromboli

4.8 (17 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 15 oz bread flour
  • 2 ½ oz whole wheat flour
  • 9 oz warm water (100°F-110°F)
  • ½ oz sugar
  • 2 ¼ tsp rapid rise yeast
    ou 1 packet/envelope rapid rise yeast
  • 2 tsp salt

Filling

  • 4 oz provolone cheese, cut into pieces (1 in.)
  • 1 oz fresh basil leaves
  • 20 oz water
  • 8 oz broccoli florets, cut into pieces (2 in.)
  • 6 oz ricotta cheese
  • ¼ tsp salt
  • ⅛ tsp fresh ground pepper
  • 2 tsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp dried basil (optionnel)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
3021 kJ / 722 kcal
Protides
30 g
Glucides
100 g
Lipides
23 g
Fibre
7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives