Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 konzervy tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě (každá konzerva á 180 gramů)
- 150 gramů kukuřice, sterilované
- 1 vejce, uvařené na tvrdo
- 2 jarní cibulky (cca 70 gramů), na kousky (5 cm)
- 60 gramů červené papriky, na kousky
- 100 gramů majonézy
- 1 špetka soli
- ½ špetky pepře černého, mletého
- Infos nut.
- par 8 porcí
- Calories
- 6337 kJ / 1514 kcal
- Protides
- 139.4 g
- Glucides
- 25.7 g
- Lipides
- 91 g
- Fibre
- 4.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Budapešťská pomazánka
10min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Pomazánka z uzené makrely
15min
Tvarohová pomazánka s koprem
5min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Avokádová pomazánka
7min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min
Vaječná pomazánka s tvarohem
10min
Vaječná pomazánka se šunkou
25min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min