Versions compatibles
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g cukru
- 75 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki
- 400 g serka kremowego, np. Philadelphia, pokrojonego na kawałki
- 2 łyżki likieru pomarańczowego (patrz wariant)
-
wafle tortowe, (np. andruty) pokrojone na kawałki, do podania
ou herbatniki, do podania
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 1579.5 kJ / 377.5 kcal
- Protides
- 4.9 g
- Glucides
- 26.2 g
- Lipides
- 28.1 g
- Graisses saturées
- 15.9 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 246.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Fondue malinowe z biszkoptami
25min
Koktajl mleczny z brownie
45min
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1h 40min
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2h 45min
Kokosowe płatki śniadaniowe
55 min
Budyniowe ciasto na zimno z herbatnikami i czekoladową śmietaną
4h 30min
Koktajl mleczny z masłem orzechowym
15 min
Koktajl Oreo®
10min
Mrożona kostka z musem truskawkowym
5h 30min
Tort z masłem orzechowym
3h 30min
Fondue z masła orzechowego z owocami
20min
Czekoladowe ciasto lodowe z mascarpone i orzechami laskowymi
3h 15min