Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protides
- 5.2 g
- Glucides
- 43.1 g
- Lipides
- 27.8 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Sachrův dort
2h 20min
Větrníky
1h
Odpalované těsto
50min
Punčové řezy
13h
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1h 20min
Vanilkové nebe s broskvovým přelivem
12h 15min
Čokoládová omáčka
20min
Borůvkové cupcaky s krémem z bílé čokolády
1h 45min
Krupicová kaše se strouhankovou posypkou
1h 20min
Barevné ovocné řezy
1h 10min
Alpský sýrový toast
25min