
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les röstis
- d'huile d'olive pour la plaque
- 130 g de patate douce coupée et adaptée à la taille de la grande goulotte
- 130 g de panais
- 130 g de betterave crue coupée en deux, taille adaptée à la grande goulotte
- 2 gousse d'ail
- 2 oeuf, de taille moyenne (53-63 g)
- 70 g de farine de blé
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- ½ c. à café poivre moulu
La sauce à l'aneth et persil
- 5 g d'aneth frais
- 5 g feuille de persil
- 1 c. à café de sel de mer
- ½ poivre moulu
- 200 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- du zeste de citron jaune râpé
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 276 kcal / 1156 kJ
- Protein
- 8 g
- Fat
- 13 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fibre
- 4.6 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Sodium
- 1311 mg