Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 - 5 oranges, zeste et jus
- 2 citrons jaunes, zeste et jus
- 4 bâtons de cannelle
- 2 grains d'anis étoilé
- 1 c. à café de clous de girofle
- 1 c. à soupe de poivre de la Jamaïque moulu
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- 600 g de sucre de canne
- 100 g de vin rouge
- Nutrition
- per 1 bouteille
- Calories
- 11282.2 kJ / 2696.5 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Carbohydrates
- 693.8 g
- Fat
- 3.3 g
- Saturated Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 25.4 g
- Sodium
- 28.3 mg
Alternative recipes
Sorbet au melon
10min
Mélange épicé pour BBQ
No ratings
Jambon glacé au ananas et orange
No ratings
Torte aux amandes et au chocolat Deuxième bol
45min
Miel épicé
10min
Bagatelle à la mousse aux pêches
40 min
Mélange d'épices pour pain d'épices
5min
Moutarde douce aux abricots
No ratings
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20min
Crème glacée végétale (Nice Cream) aux baies d'açaï
No ratings
Cœurs meringués
2h
Gaspacho indien
2h