Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 673.2 kJ / 161.1 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 17.6 g
- Fat
- 8.9 g
- Fibre
- 1.2 g
Alternative recipes
Navettes
2h
Glace à la réglisse
3h 45min
Tarte aux nectarines et frangipane
No ratings
Biscuits aux amandes
35min
Focaccia au thym
3h
Beignets de farine de haricots au lait de coco (acarajés)
45min
Couronne des rois espagnole
3h
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2h
Mouna brioche de Pâques
8h 55 min
Petits biscuits aux agrumes
1h 40min
Biscuits italiens aux fruits secs
35min
Madeleines au citron
6h 40 min