Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'estragon frais, effeuillé
- 100 g de graines de moutarde blanches
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 120 g de vin pétillant
- 100 g de vinaigre balsamique blanc
- 25 g de sucre en poudre
- 25 g de miel
- 10 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile végétale
- 1 c. à café d'estragon déshydraté
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1514.4 kJ / 361.9 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Carbohydrates
- 36.9 g
- Fat
- 17.5 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 1312.8 mg
Alternative recipes
Sauce à l'ail
10min
Tartare d’œufs
35 min
Poulet pékinois
No ratings
Salade de betteraves rouges au raifort (TM6)
No ratings
Mochi au beurre et son sorbet à l’ananas (Matthew Kenney)
No ratings
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1h 20min
Galettes à la semoule sucrée
No ratings
Frittata
35 min
Amarettini
1h 30min
Sabayon
15min
Pizza végétarienne (TM6)
1h 40min
Légumes sautés
10min