
Compatible versions
Fromage au four végan à base de graines de tournesol
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- de l'huile d'olive pour graisser et arroser
- 100 g de graines de tournesol
- 250 g d'eau
- 1 - 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe de levure de bière en flocons
- 1 c. à café de vinaigre de cidre
- 2 c. à soupe de maïzena
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu et un peu plus pour la finition
- 1 - 2 brins de romarin frais
- de la baguette en tranches, pour servir
- des légumes mixtes en bâtonnets
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 331 kcal / 1385 kJ
- Protein
- 11.4 g
- Fat
- 26.1 g
- Carbohydrates
- 17.4 g
- Fibre
- 5.1 g
- Saturated Fat
- 2.3 g
- Sodium
- 1174.1 mg