
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Garniture streusel aux pacanes
- 115 g de farine tout usage
- 115 g de beurre non salé, en dés, plus un supplément pour beurrer
- 60 - 70 g de cassonade foncée, au goût
- 85 g de pacanes, hachées
Garniture de patates douces
- 680 g de patates douces, coupées en demi-lunes (2,5 cm d'épaisseur)
- 1110 g d'eau, séparée (600 g + 510 g)
- 115 g de beurre non salé, en dés
- 115 g de lait entier
- 30 - 60 g de cassonade foncée, au goût
- 1 c. à thé d'extrait de vanille naturelle
- ½ c. à thé de sel
- ½ c. à thé de cannelle moulue
- ¼ c. à thé de noix de muscade moulue
- 2 œufs de gros calibre
- 140 g de mini guimauves
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2316.4 kJ / 553.6 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 60.5 g
- Fat
- 33 g
- Saturated Fat
- 16.1 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 250 mg
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