Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave rouge
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 0.3 g
- Fat
- 4.2 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 61 mg
In Collections
Alternative recipes
Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail
1h 10min
Légumes cuits à la vapeur avec vinaigrette au kéfir
No ratings
Compote de pommes
20min
Étagés d'aubergines
1h 35min
Gâteau à l'orange et nappage au chocolat
1h 15min
Fruits d'été, génoise et crème fouettée
No ratings
Petits beignets de carnaval
3h
Œufs de couleur jaune
No ratings
Œufs de couleur bleu clair
No ratings
Crêpes à la viande hachée
1h 10min
Burger sur le gril, pommes de terre rouges et mayonnaise à l'ail
1h 20min
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1h 15min