Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 370 g de farine de blé, et 20 g pour étaler la pâte
- 2 pincées de sel
- 185 g de beurre, coupé en dés
- 75 g de sucre en poudre
- 60 g d'eau
- 1 petit œuf
La garniture
- 1000 g de reines-claudes, non dénoyautées
- 1 - 2 c. à soupe de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55min
Tarte aux abricots façon crumble
3h 20min
Far breton aux pruneaux
1h 10min
Far breton aux pruneaux
2h
Crumble de figues à la noisette
45min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15 min
Clafoutis aux prunes
1h 15min
Crumble aux poires, coings et noisettes
1h 30 min
Œufs au lait
50 min
Œufs au lait au caramel
55min
Cobbler aux pommes
1h 40 min
Crumble aux prunes
40min