Gelée de fruits rouges

Gelée de fruits rouges

4.7 36 ratings
Prep. 10 min
Total 2 h 45 min
3 bocaux

Ingredients

  • de fruits rouges frais variés lavés et équeutés
    1500 g
    1500 g de fruits rouges surgelés variés, décongelés
  • de sucre en poudre à ajuster en fonction du poids de jus de fruits (voir "Conseil(s)")
    1000 g
  • d'agar-agar (4 g env.)
    2 sachets
  • de jus de citron fraîchement pressé
    30 g

Nutrition per 1 bocal

Calories 1457.3 kcal / 6166 kJ
Protein 4.3 g
Fat 1.7 g
Carbohydrates 363.3 g
Fibre 20.7 g
Saturated Fat 0 g
Sodium 17.7 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...