Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 300 g de pois chiches blancs secs
Le jour même
- 20 brins de persil frais, équeutés
- 2 gousses d'ail
-
1
c. à soupe de zaatar
or 1 c. à soupe de thym déshydraté - ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- ½ c. à café de poivre moulu
- ½ c. à café de coriandre en poudre
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de sel
- huile de friture
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1222 kJ / 53 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 2 g
Alternative recipes
Falafels
24h
Houmous
13h 10min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
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Cromesquis aux pois chiches et coriandre
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Houmous
10h 40min
Falafels
24h
Houmous
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Falafels au four
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Baos, petites brioches vapeur aux légumes
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