Faire sauter un mélange de légumes
TM6

Faire sauter un mélange de légumes

4.8 (212 ratings)

Ingredients

  • 25 g d'huile végétale
    or 25 g d'huile d'olive
  • 200 g de poivron, coupé en lanières (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)
  • 100 g d'oignon rouge, coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
  • 150 g de carotte, détaillée en bâtonnets (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)

Nutrition
per 1 portion
Calories
1710.8 kJ / 408.9 kcal
Protein
11.7 g
Carbohydrates
75.9 g
Fat
16 g
Saturated Fat
3.2 g
Fibre
28.3 g
Sodium
73.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes