Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Bredele à la cannelle
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- 140 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 80 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 2 œufs (dont 1 battu pour la dorure)
- 1 c. à café d'écorce d'orange confite
- 1 c. à café d'écorce de citron confit
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 1159.1 kJ / 277.7 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Carbohydrates
- 30.5 g
- Fat
- 14.9 g
- Saturated Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 67.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Petites lunes à la vanille
40min
Manneles
1h 30 min
Butterbredele
2h 30min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1h 30 min
Vanille Kipferl
35min
Biscuits de Noël aux épices et au miel
2h 35min
Schwowebraedele
1h 10min
Spritzbredele
25min
Bredele
12h 45min
Bredele à la noisette
1h
Lunettes à la cannelle et à la confiture
4h 30min
Biscuits pain d'épices
45min