Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 450 g de lait entier
La mousse au caramel
- 300 g de sucre en poudre
-
1
trait de jus de citron
or 1 c. à soupe d'eau - 75 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1044 kJ / 247 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Pannacottas after eight
5h 35 min
Crème brûlée au chocolat
3h 15min
Iles flottantes aux carambars
1h 20min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30 min
Crème brûlée
2h 40min
Délice au Carambar
2h 30min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Moelleux au mascarpone et caramel
35 min
Tarte façon "crème brûlée"
4h
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Crémeux de Carambar
2h 30min