
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de blancs de poireau coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 100 g de carotte coupée en morceaux
- 200 g de chair de potiron coupée en morceaux
- 150 g de pommes de terre coupées en morceaux
- 800 g d'eau
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 69.5 kcal / 290.3 kJ
- Protein
- 1.3 g
- Fat
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
-
Basiques - Soupes et veloutés 9 Recipes, France
-
Choix des portions - Best of 100 Recipes, France
-
Cookidoo à table 2021 10 Recipes, France
-
Cookidoo à table 2024 10 Recipes, France
-
Petits budgets Vol. III 17 Recipes, France
-
Recettes du quotidien vol. I 9 Recipes, France
-
Saveurs et petits prix 65 Recipes, France