Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de sucre, et un peu pour saupoudrer
- 1 orange non pelée, en morceaux
- 3 œufs
-
100
g de l'huile de tournesol, et un peu pour le moule
or 100 g de beurre, à température ambiante, et un peu pour le moule -
1
yogourt nature
or 130 g de crème - 250 g de la farine fleur, et un peu pour le moule
- 1 sachet de poudre à lever
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1606 kJ / 385 kcal
- Protein
- 7.11 g
- Carbohydrates
- 58.33 g
- Fat
- 13.66 g
Alternative recipes
Cake à l’orange imbibé
1h 30min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Cake imbibé au citron
1h 30min
Gâteau des rois
1h 55min
Cake aux baies
1h 15 min
Madeleines
1h
Cake choco-courgettes
1h 25min
Cake au citron
1h 5min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Gâteau au yogourt
1h 40min
Cake aux branches
1h 10min