Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le caramel
- 60 g de sucre en poudre
- 3 c. à soupe d'eau
La pâte
- 560 g d'ananas au sirop, en tranches (poids net total)
- 130 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 150 g de beurre doux, fondu
- 2 c. à soupe de rhum
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 47.4 g
- Fat
- 17.9 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau pomme-raisin
1h 15min
Gâteau Émilie
45min
Cake à la noix de coco
55min
Moelleux aux pommes
50min
Tarte à la noix de coco
1h
Quatre-quarts à l'ananas
45min
Gâteau magique à la noix de coco
1h
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35min
Gâteau aux fruits
55min
Gâteau renversé à l'ananas
1h
Flaugnarde aux poires
50min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1h