Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 125 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison
- 50 g de lait
- 1 pincée de sel
La garniture au fromage blanc
- 500 g de fromage blanc nature lisse
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 œufs
- 40 g de fécule de maïs
- 135 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2083 kJ / 498 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Carbohydrates
- 52.9 g
- Fat
- 26.4 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau au vin rouge
1h
Spätzles aux girolles
50min
Spritzbredele
25min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Gâteau aux quetsches
45 min
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1h 15 min
Bredele à la cannelle
1h
Streusel
2h
Butterbredele
2h 30min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Bredele
12h 45min
Kougelhopf
2h 55 min