Pumpkin, carrot and herb bread
TM6 TM5 TM31

Pumpkin, carrot and herb bread

4.2 (26 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g grapeseed oil, plus extra for greasing
  • 150 g raw almonds
  • 1 tbsp flaxseeds (linseeds)
  • 1 tbsp chia seeds
  • 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 40 g coconut flour
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp dried onion flakes
  • 1 tsp dried mixed herbs
  • 30 g raw cashew nuts
  • 100 g carrot, cut into quarters
  • 100 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
  • 4 eggs
  • 1 tsp apple cider vinegar
  • 1 pinch sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1505.6 kJ / 358.4 kcal
Protides
11.7 g
Glucides
5 g
Lipides
32 g
Graisses saturées
4.6 g
Fibre
4.9 g
Sodium
218.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r99295