Piccalilli
TM6 TM5 TM31

Piccalilli

4.7 (31 évaluations )

Ingrédients

  • 450 g mixed vegetables (see tip), cut in bite-sized pieces
  • 2 Tbsp fine sea salt, plus 1 tsp
  • 30 g sunflower oil
  • 1 Tbsp yellow mustard seeds
  • 1 Tbsp ground coriander
  • 1 Tbsp ground turmeric
  • 1 Tbsp English mustard powder
  • 25 g cornflour
  • 350 g cider vinegar
  • 150 g granulated sugar

Infos nut.
par 500 g
Calories
5469 kJ / 1307 kcal
Protides
14.8 g
Glucides
219.9 g
Lipides
40.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r95476