Quick Thai Chicken Curry
TM6 TM5

Quick Thai Chicken Curry

4.0 (82 évaluations )

Ingrédients

  • 1 garlic clove
  • 3 ½ oz yellow onions, halved
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • 1 oz oil
  • 3 ½ oz Thai red curry paste
  • 14 oz coconut milk
  • 5 oz water
  • 16 - 17 oz waxy potatoes (e.g. Yukon Gold, red potatoes, fingerling), peeled, cut into bite-size pieces
  • 4 oz carrots, cut into bite-size pieces
  • 24 oz boneless, skinless chicken breast, cubed (1½ in.)
  • 6 oz frozen peas
  • 2 - 3 sprigs fresh cilantro, leaves only, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2539 kJ / 607 kcal
Protides
49 g
Glucides
33 g
Lipides
29 g
Fibre
7.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r91264