Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
TM6 TM5

Rice Salad with Eggs and Tuna Fish

3.9 (28 évaluations )

Ingrédients

  • 42 oz water
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 9 oz long-grain white rice (12-16 minutes cooking time)
  • 2 large eggs
  • 4 oz carrots, diced
  • 10 oz zucchini, diced
  • 3 ½ oz frozen peas
  • 6 oz tuna, canned, in oil (weight includes oil), drained and flaked
  • 3 ½ oz black or green olives, pitted, whole or chopped
  • ½ - 1 oz pickles (gherkins), cut into slices
  • 1 sprig fresh mint, leaves only
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 - 2 tsp vinegar (optionnel)
    ou 1 - 2 tsp lemon juice (optionnel)
  • 7 cherry tomatoes, halved or quartered

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1788.9 kJ / 427.6 kcal
Protides
20.1 g
Glucides
62.8 g
Lipides
10.6 g
Graisses saturées
2.3 g
Fibre
5 g
Sodium
971.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r91197