Traditionel østrigsk oksegulasch
TM6

Traditionel østrigsk oksegulasch

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 600 g Oksebryst, skåret i stykker (3 cm)
  • 20 g sennep (fx engelsk sennep)
  • 350 g løg, skåret i 8-10 skiver
  • 3 tsk sød paprika
  • 1 tsk salt
  • ¼ tsk cayennepeber, stødt
    ou ¼ tsk stærk paprika
  • 20 g tomatpure
  • 1 - 2 fed hvidløg, efter smag, halveret
  • ½ tsk sort peber, stødt
  • 30 g ghee smør, usaltet
  • 50 g rødvin (optionnel)
  • 200 g vand
  • 1 tsk merian, tørret
    ou oregano, tørret
  • ½ oksebouillon, terning (til 0,5 l), smuldrede
    ou ½ tsk oksebouillon, smuldrede

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1483 kJ / 354 kcal
Protides
32 g
Glucides
7 g
Lipides
21 g
Graisses saturées
11 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r902546