Black forest pavlova stack
TM6 TM5 TM31

Black forest pavlova stack

4.5 (59 évaluations )

Ingrédients

Morello cherry syrup

  • 680 g canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)

Pavlova

  • 330 g white sugar
  • 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 tbsp cornflour
  • 2 tsp Dutch cocoa powder

Coffee cream

  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 2 tbsp brewed espresso coffee, cooled
  • 100 g dark chocolate (70% cocoa), shaved, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1560 kJ / 371 kcal
Protides
4.5 g
Glucides
45 g
Lipides
20 g
Graisses saturées
12.9 g
Fibre
1 g
Sodium
98.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r89817