Beetroot, pear and blue cheese salad
TM6 TM5 TM31

Beetroot, pear and blue cheese salad

4.6 (44 évaluations )

Ingrédients

  • 1 tbsp butter
  • 50 g pecan nuts
  • ½ orange, zest only, no white pith (optionnel)
  • 2 tbsp macadamia oil
  • 1 tsp honey
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • 800 g water
  • 800 g raw beetroot, peeled and cut into cubes (2 cm)
  • 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves
  • 120 g rocket leaves
  • 100 - 200 g blue cheese, thinly sliced
  • 1 pear, thinly sliced

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2237 kJ / 533 kcal
Protides
17 g
Glucides
25 g
Lipides
39 g
Graisses saturées
14.7 g
Fibre
12 g
Sodium
681.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r89667