Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
TM6 TM5 TM31

Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)

4.0 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 6 stalks fresh lemongrass
  • 80 g fresh turmeric, peeled
  • 100 g fresh galangal, peeled
  • 20 makrut lime leaves
  • 100 g vegetable oil
  • 20 g Korean chilli paste (gochujang)
  • 1 ½ tsp ground turmeric
  • 500 g fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)
  • 600 g coconut water
  • 1000 g coconut cream
  • 40 g palm sugar
  • 2 tsp fish sauce
  • 2 pinches xanthan gum (see Tips)
  • fresh coriander, leaves only, to serve
  • fresh mint, leaves only, to serve
  • red chilli oil, to serve
  • 1 fresh lime, cut into wedges, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2122.9 kJ / 507.4 kcal
Protides
9.7 g
Glucides
35.2 g
Lipides
38.9 g
Graisses saturées
25.9 g
Fibre
5.8 g
Sodium
344.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r827128