Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
TM5 TM6

Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies

4.0 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz white quinoa
  • 1 oz chia seeds
  • 12 ½ oz old fashioned rolled oats, gluten free, divided
  • 3 oz corn starch
  • ½ tsp xanthan gum
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tsp salt
  • 6 oz unsalted butter, diced
  • 5 oz dark brown sugar
    ou 5 oz light brown sugar
  • 5 oz sugar
  • 2 oz plain Greek yogurt
  • 2 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp vanilla extract
  • 10 oz mini chocolate chips, gluten free
    ou 10 oz chocolate chips, gluten free

Infos nut.
par 1 piece
Calories
588.3 kJ / 140.6 kcal
Protides
2.6 g
Glucides
17.5 g
Lipides
6.9 g
Graisses saturées
3.8 g
Fibre
2 g
Sodium
86.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r826583