Valentine's Marbled Cake
TM6 TM5

Valentine's Marbled Cake

4.2 (5 évaluations )

Ingrédients

White Cake Batter

  • 10 oz whole milk, room temperature
  • 1 tbsp lemon juice
  • 6 oz unsalted butter, in pieces, softened to room temperature, plus extra to grease
  • 2 oz vegetable oil
  • 12 oz sugar
  • 6 egg whites, from large eggs, room temperature
  • 12 oz all-purpose flour
  • 3 tbsp corn starch
  • 2 ½ tsp baking powder
  • ½ tsp baking soda
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp almond extract
    ou 1 tsp vanilla extract
  • 3 - 5 drops pink food coloring
    ou 3 - 5 drops red food coloring

Buttercream

  • 12 oz unsalted butter, in pieces, softened to room temperature
  • 16 oz confectioners sugar
  • 1 tbsp heavy cream, room temperature
  • ½ tsp almond extract

Infos nut.
par 1 slice
Calories
3100.7 kJ / 741.1 kcal
Protides
5.7 g
Glucides
90.7 g
Lipides
41 g
Graisses saturées
23.2 g
Fibre
0.9 g
Sodium
265.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r823557