Whole roast broccoli with romesco sauce
TM6 TM5 TM31

Whole roast broccoli with romesco sauce

4.5 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 1 broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat
  • 1 red capsicum, deseeded, cut into pieces
  • ½ red onion, cut into pieces
  • 2 Roma tomatoes, halved
  • ½ lemon
  • 3 garlic cloves
  • 3 tbsp water
  • ½ tsp smoked paprika
  • 70 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 30 g harissa paste (see Tip)
  • 30 g flaked almonds, toasted, plus extra to garnish
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only, fully dried, fried (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1017.4 kJ / 243.2 kcal
Protides
3.9 g
Glucides
11.1 g
Lipides
21.6 g
Graisses saturées
3 g
Fibre
3.8 g
Sodium
21 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r821486