Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
TM6

Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)

5.0 (3 évaluations )

Ingrédients

Avocado Tuna Salad

  • 1 English cucumber, halved lengthways
  • 2 oz watercress
  • 1 ½ oz red onions, fermented or pickled
  • 8 oz avocado, diced, divided
  • 2 cans tuna, packed in water, drained (5 oz ea. can)
  • 2 tbsp sunflower seeds
  • 3 sprigs fresh basil, leaves only
  • 3 sprigs mint, fresh, leaves only
    ou 3 sprigs parsley, leaves only
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 ½ oz white vinegar
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp freshly ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1418 kJ / 338.9 kcal
Protides
23.3 g
Glucides
9.8 g
Lipides
24.4 g
Graisses saturées
3.7 g
Fibre
5.2 g
Sodium
421.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r819656