Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
TM6

Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

Piri Piri Chicken

  • 3 garlic cloves
  • 4 fresh Fresno chilies, stems removed, halved
  • 2 - 4 dried 'chile de árbol' chilies, to taste
  • ½ tsp ground smoked paprika
  • 1 tsp coarse salt
  • ½ tsp dried oregano
  • 3 ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 ½ oz red wine vinegar
  • 53 oz whole chicken, spatchcocked (see Tip)

Vegetable Salad

  • 16 oz mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)
  • 3 ½ oz mayonnaise
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 1 ½ tbsp Dijon mustard

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3665 kJ / 876 kcal
Protides
65 g
Glucides
11 g
Lipides
63 g
Graisses saturées
13 g
Fibre
4 g
Sodium
904 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r818834