Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
TM6

Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)

3.3 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g squid rings
  • ½ lemon, zest (no white pith) and juice
  • 3 garlic cloves
  • 15 g extra virgin olive oil, plus 1 tablespoon extra to fry
  • 2 tsp smoked paprika
  • 350 g leek, trimmed, white part only, cut into slices
  • 350 g capsicum, deseeded and cut into slices
  • 150 g doongara rice, brown (see Tips)
  • 500 g water, plus 2 tablespoons to fry
  • 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
  • 1 pinch saffron threads
  • 500 g pipis
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only, to garnish
  • 1 lemon, cut into wedges, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1312.5 kJ / 315 kcal
Protides
25.5 g
Glucides
30.8 g
Lipides
8 g
Graisses saturées
1.5 g
Fibre
5.8 g
Sodium
422.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r817261