Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
TM6 TM5 TM31

Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy

4.3 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 10 g dried herbes de Provence, homemade (see tip)
  • 95 g unsalted butter, diced
  • 500 g water, plus enough to total 500 g liquid in gravy
  • 650 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
  • 1 chicken, whole (1.2-1.4 kg)
  • 3 Tbsp olive oil
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 20 g plain flour
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
    ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 600 g frozen mixed vegetables

Infos nut.
par 1 portion
Calories
5228.1 kJ / 1249.5 kcal
Protides
72.4 g
Glucides
54.4 g
Lipides
81.8 g
Graisses saturées
28.5 g
Fibre
10.7 g
Sodium
1208.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r815624