Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
TM6 TM5 TM31

Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)

4.8 (121 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g Parmesan cheese (optional)
  • 3 sprigs mixed fresh herbs, of choice
  • 170 g cauliflower, cut into florets
  • 2 eggs
  • 40 g tapioca starch
  • 1 tbsp dried chives
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 4 tbsp oil, to fry
  • 100 g fresh mushrooms, sliced
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 10 cherry tomatoes, halved
  • ½ avocado, flesh only
  • Greek-style natural yoghurt, to serve (optional)
  • fresh chives, chopped to garnish (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2885.5 kJ / 687 kcal
Protides
22 g
Glucides
23.5 g
Lipides
55 g
Graisses saturées
12.4 g
Fibre
8.5 g
Sodium
991.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r815025