Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
TM6

Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast

4.8 (20 évaluations )

Ingrédients

  • 1 - 2 garlic cloves, to taste
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 350 g plum tomatoes, halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)
  • 10 g granulated sugar (see tip) (optional)
  • 2 tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground black pepper, plus extra for serving
  • 2 tsp balsamic vinegar
  • 400 g avocados (approx. 3-4 large avocados), ripe, cut in pieces
  • 10 g white wine vinegar
  • 4 medium eggs, cold
  • 4 slices sourdough bread
  • ground black pepper, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3008.4 kJ / 719 kcal
Protides
25.3 g
Glucides
88.3 g
Lipides
31.2 g
Graisses saturées
5.8 g
Fibre
11 g
Sodium
2104.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r807709