Raspberry Almond Pulp Cakes
TM6 TM5

Raspberry Almond Pulp Cakes

5.0 (3 évaluations )

Ingrédients

  • unsalted butter, to grease
  • 115 g unsalted butter, diced
  • 170 g almond pulp, skin on from homemade almond milk (see Tip)
  • 255 g icing sugar
  • 115 g all-purpose flour
  • ⅛ tsp salt
  • 3 egg whites, from large eggs
  • 1 tsp vanilla extract, natural
  • 170 g fresh raspberries
  • icing sugar, to dust

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1448 kJ / 346 kcal
Protides
8 g
Glucides
50 g
Lipides
14 g
Graisses saturées
7 g
Fibre
4 g
Sodium
62 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r807550