Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
TM6

Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)

4.1 (12 évaluations )

Ingrédients

  • 250 g cucumber, ends removed
  • 250 g carrots, ends removed
  • 120 g red onions, halved vertically
  • 400 g Chinese cabbage, thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder
  • 4 spring onions, dark green part and ends removed
  • 350 g rice vermicelli
  • boiling water, for soaking
  • 2 garlic cloves
  • 9 sprigs fresh coriander, leaves only
  • ¼ - ½ fresh red chilli, to taste
  • 5 tsp fish sauce
  • 80 g water
  • 100 g rice vinegar
  • 2 Tbsp sugar
  • 100 g fresh beansprouts
  • 2 sprigs mint, fresh, leaves only
  • 2 Tbsp roasted peanuts, salted, roughly chopped, for garnishing
  • 1 lime, cut in wedges

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1984.6 kJ / 474.3 kcal
Protides
11.8 g
Glucides
99.1 g
Lipides
4.3 g
Graisses saturées
0.5 g
Fibre
9.3 g
Sodium
869.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r803101