Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
TM6 TM5 TM31

Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)

5.0 (4 évaluations )

Ingrédients

Almond dacquoise

  • 250 g caster sugar
  • 190 g almonds
  • 5 egg whites

Watermelon layer

  • ¼ watermelon, cut into slices and rind removed (approx. 5 mm thickness)
  • 1 tbsp caster sugar

Vanilla cream

  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 60 g caster sugar
  • 3 tsp natural vanilla extract

Assembly

  • 500 g strawberries, cut into halves, to decorate
  • 2 tsp sugar
  • pistachios, roughly chopped, to decorate
  • rose petals, dried (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1758.4 kJ / 420.3 kcal
Protides
6.5 g
Glucides
42.7 g
Lipides
26.7 g
Graisses saturées
12.1 g
Fibre
3.2 g
Sodium
39.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r800978