The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
TM6

The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)

4.7 (12 évaluations )

Ingrédients

  • 6 eggs, chilled
  • water (to the 1L fill level)
  • 200 g celery, trimmed and cut into quarters
  • 100 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
  • 20 g mayonnaise
  • 20 g Dijon mustard
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g baby pickled capers
  • 200 g beetroot (approx. 2 small beetroot), peeled and cut into quarters
  • 140 g red radishes (approx. 4)
  • 4 slices seeded wholemeal bread, toasted (see Tip)
  • 240 g fresh baby spinach, to serve
  • 2 tbsp fresh chives, chopped
  • ground black pepper, to season

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1982.5 kJ / 475 kcal
Protides
22.8 g
Glucides
35.8 g
Lipides
25 g
Graisses saturées
5.3 g
Fibre
7.8 g
Sodium
510 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r796392