Appareils et accessoires
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Préparation 20min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil30 g
-
all-purpose flour30 g
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only, divided2 sprigs
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground dried turmeric1 pinch
-
chicken stock680 g
-
lemon juice30 g
-
honey15 g
-
rice, white, long-grain225 g
-
lemon sliced (6 mm rounds)1
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 170 g ea.)4
-
broccoli florets225 g
-
fresh parsley chopped, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
915.7 mg
Protides
36 g
Calories
2374.2 kJ /
567.5 kcal
Lipides
25 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
51.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Welcome Service
3 Recettes
Canada
Canada