Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
TM6

Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

4.4 (5 évaluations )

Ingrédients

  • 1 oz oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
  • 16 - 17 ½ oz parsnips, sliced (½ in.)
  • 2 garlic cloves
  • 3 oz yellow onions, cut into pieces
  • ½ oz unsalted butter
  • 19 oz chicken stock
  • 3 ½ oz canned cannellini beans, rinsed, drained
  • ½ - 1 oz pure maple syrup, plus extra to garnish (optional)
  • 3 ½ oz half and half, plus extra to garnish, to taste
  • mixed fresh herbs, to garnish
  • 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (see Tip) (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1352.1 kJ / 323.2 kcal
Protides
7 g
Glucides
38.9 g
Lipides
16.5 g
Graisses saturées
6.3 g
Fibre
7.4 g
Sodium
282.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r790886