Broccoli and blue cheese soup
TM6 TM5 TM31

Broccoli and blue cheese soup

3.6 (44 évaluations )

Ingrédients

Macadamia and Parmesan biscuits

  • 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 70 g roasted salted macadamia nuts
  • 50 g butter, softened
  • 100 g plain flour
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste

Broccoli and blue cheese soup

  • 50 g cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 250 g broccoli, cut into florets
  • 300 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 300 g full cream milk
  • 1 tbsp plain flour
  • 50 - 60 g blue cheese, crumbled
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2369.3 kJ / 564.1 kcal
Protides
21.8 g
Glucides
27.5 g
Lipides
40.2 g
Graisses saturées
18.8 g
Fibre
4.5 g
Sodium
1604 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r78370