Emu Stew (Mark Olive)
TM6 TM5

Emu Stew (Mark Olive)

5.0 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g unsalted butter
  • 100 g onion, cut into quarters
  • 100 g celeriac, cut into pieces (2-3 cm)
  • 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
  • 70 g parsnip, cut into pieces (2-3 cm)
  • 130 g turnip, cut into pieces (2-3 cm)
  • 25 g plain flour
  • 20 g dried bush tomatoes (optional)
  • ¼ tsp ground lemon myrtle
  • ¼ tsp ground saltbush
  • ¼ tsp ground sea parsley
  • ¼ tsp bush tomato powder
  • ¼ tsp ground pepperleaf
  • ¼ tsp ground wattleseed
  • 30 g tomato paste
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
  • 50 g red wine
  • 250 g water
  • 500 g emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1517.7 kJ / 362.8 kcal
Protides
35.3 g
Glucides
23.9 g
Lipides
13.2 g
Graisses saturées
7.3 g
Fibre
5.2 g
Sodium
234 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r779732