New England Clam Boil
TM6 TM5

New England Clam Boil

4.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 2 shallots, cut in half
  • 1 garlic clove
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 2 dried bay leaves
  • 12 oz water
  • 8 oz dry white wine
  • 12 oz baby red potatoes, scrubbed
  • 4 sweet corn cobs, cut into rounds (1 in.)
  • 12 oz linguiça, cut into pieces (2 in.)
    ou 12 oz andouille sausage, pre-cooked
  • 32 oz clams, cherrystone clams, scrubbed
  • 32 oz mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed
  • 4 oz unsalted butter, diced
  • 1 lemon, cut into wedges
  • 1 loaf French bread, sliced, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
5522.4 kJ / 1319.9 kcal
Protides
87 g
Glucides
98.6 g
Lipides
60.3 g
Graisses saturées
26.2 g
Fibre
7.2 g
Sodium
3118.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r774670